Skip to main content

Produs în Valea Nirajului

Valea Nirajului este o zonă rurală prețioasă, în care comunitatea conviețuiește cu natura și creează nenumărate valori.

Mai mult de jumătate dintre producătorii din așezările aparținând regiunii sunt producători locali de a doua sau a treia generație, fermieri și meșteșugari, ale căror produse fac Valea Nirajului mai gustoasă, mai bogată și mai pitorească. E în natura noastră.

Marca „Produs în Valea Nirajului” reprezintă cu mândrie producătorii, fermierii și meșteșugarii care creează valoare în așezările noastre. Marca comercială și brandul sunt concepute pentru a pune în valoare și a promova comunitatea locală de producători, sprijinind astfel micile afaceri locale.

Află mai multVideoclipul nostru

300+

produse

170+

angajați

150

hectare agricole

50+

producător

E în natura
noastră

Play Video

Urmăriți clipul video

De ce să cumpărăm local?

Sursă de încredere

Produse de calitate, obținute în Valea Nirajului din materii prime locale.

Calitate, valoare și tradiție

Descoperiți tradițiile transmise din generație în generație pe care producătorii din Valea Nirajului le folosesc încă pentru a-și face produsele.

E în natura noastră

Mâncăm și folosim cu inima deschisă produse despre care știm din ce sunt făcute, cum și unde sunt realizate și știm despre care știm cine le face.  Marca „Produs în Valea Nirajului” este o garanție a muncii cinstite și a bunei calității.

Sprijinirea comunității

Credem că achiziționarea de produse și servicii locale este o modalitate de a contribui la susținerea micilor întreprinderi locale, la dezvoltarea economiei locale, la crearea de noi locuri de muncă, precum și la promovarea regiunii și a localităților noastre.

Știri și evenimente

Produs în Valea Nirajului

| Știri și evenimente | No Comments
Este numele unui nou brand care se lansează în judeţul Mureş. Acesta va fi aplicat pe mai multe categorii de produse tradiţionale specifice Văii Nirajului, care provin de la producători…

Pălincă cu tradiție din Vale Nirajului – Casa de Pălincă Csipán

| Știri și evenimente | No Comments
Csípán Emőke ar putea fi încadrată oricând la capitolul „curiozități”: ea conduce o mică distilerie, o afacere – Casa de Pălincă Csipán - nu tocmai tipic feminină. Am discutat cu…

Partenerii